Medewerkers die bijdragen aan service-innovatie.. lastig?

Hoe je Service Innovatie geliefd èn gedragen krijgt

Maak het leuk! Met Service Innovatie Sprints. Kies ook voor een razendsnel ontwikkelproces, waarbij je de kennis en kunde van je eigen mensen en organisatie benut en de klant in een vroeg stadium betrekt. Veel service-innovaties mislukken op verkeerd ingeschatte behoefte en gebrekkige uitvoering. Dat hoeft niet!

Mijn voorstel:

5 Sprints.
Elke week één dagdeel.
Online via Zoom of Microsoft Teams.
€ 3500,- ex BTW.
Inclusief vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Inclusief mijn desk research.
Mét succesgarantie!

#omnichannel #retail

“Verbeteringen voor de klant bedenken door kennis en ervaringen van verschillende afdelingen samen te brengen, waardoor je lekkerder gaat samenwerken en je meer plezier in je werkt hebt.”

FAQ

Wat levert het ons bedrijf op?

Het levert je meer marge, minder supportkosten en meer klantloyaliteit op. Ik heb het hieronder heel schematisch neergezet. Maar eigenlijk is het gewoon dat je de Coolblue van jouw markt wordt! Ik heb het succes van Coolblue ‘gefileerd’ in dit artikel ‘mondhoekjesmarketing iets voor jou?’

Wat is het tastbare eindresultaat?

Een korte one-liner die jullie nieuwe, onderscheidende propositie helder verwoordt. Die propositie hebben we samen ontwikkeld. De one-liner is de bake-off van alle stappen die we hebben doorlopen.

Wat is Service Design eigenlijk?

Service Design is een methode om het Coolblue effect te bereiken. Waarom koop je bij Coolblue? Niet om de producten, niet vanwege de prijs. Het is het geheel, het hele ‘package’ dat aansprekender is. Wil je meer weten? Dit is Service Design

Waarom online?

Corona! Iedereen kan aanwezig zijn, het is onafhankelijk van locatie. Iedereen kan aanvullen en we werken naar een digitaal document. Geen post-it sessies meer die alleen aan de muur goed hangen, maar waar verder niemand meer aan werken kan.

Wat wordt van mij en mijn team verwacht?

Inzet en huiswerk maken!

Waarom noem je het een ‘sprint’?

Omdat het in pressure cooker style gaat. Geen lang traject dat op afstand door een consultant wordt gedaan. Maar intensieve sessies met jouw team, zij weten al heel veel!

Waarom juist Marc Boers?

Ik ben eigenaar geweest van een Expert winkel en heb de transformatie van een traditionele wit- en bruingoedzaken naar een onderscheidende omnichannel Retail organisatie vanuit de klei meegemaakt en er sturing aan gegeven. We werden ingehaald door Coolblue, maar hebben ons eigen, succesvolle propositie weten vorm te geven. Lees mijn verhaal: waarom ik voor service design kies. Ik ben een procesbegeleider, inspirator, creatief en praktisch. Ik heb geen overhead, maar wel veel geestdrift om te helpen innoveren en nieuwe kansen te zien!