Ideeënplatform + coaching

Hoe je de concurrentie voorblijft

Ons Ideeën platform en Coaching-service is ontworpen om vooruitgang te brengen in gedecentraliseerde bedrijven met vestigingen en persoonlijk contact met klanten. Door alle teamleden in staat te stellen deel te nemen aan het innovatieproces, bouwen we een ideeënsysteem dat de ideeën verzamelt en selecteert die door het management worden verwelkomd. Want coaches selecteren, modereren en verbeteren de ideeën zodat ze de juiste kwaliteit hebben en in lijn zijn met uw strategie. Bespaart u tijd en moeite!

Key features and benefits

  • Gebruiksvriendelijk platform voor het indienen en volgen van ideeën
  • Teamleden kunnen op afstand en asynchroon samenwerken aan ideeën
  • Geavanceerde analyses om de impact van ideeën te meten
  • Toegewijde coachingservices om het ideeproces te ondersteunen en de impact te maximaliseren
  • Verspreiding van ideeën horizontaal. Vestigingen zullen gelukkig eenvoudig te implementeren verbeteringen van een andere vestiging overnemen. Je eerste quick win!

Voor wie?

Onze oplossingen zijn op maat gemaakt om te voldoen aan de behoeften van verschillende industrieën en klantsegmenten, maar specifiek in:

  • retail
  • groothandels met verkoopvestigingen
  • hospitality

Platform Demo

We kunnen uw idee-challenge of brainstormsessie faciliteren met veel tools, zoals Miro, Mural en zelfs Google. Als het in uw organisatie moeilijk is om uw eerstelijnsmedewerkers op één plek tegelijk bij elkaar te krijgen, dan is Viima de beste kandidaat.

We hebben een demovideo toegevoegd die de functies en functionaliteit van ons platform laat zien.

Of u nu innovatie binnen uw organisatie wilt stimuleren, of gewoon uw teamleden beter wilt betrekken en sterker wilt maken, ons platform voor ideeënbeheer en onze coachingservices kunnen u helpen uw doelen te bereiken. Ontdek wat jouw volgende stap kan zijn!

Do you wonder why Viima is better for decentralized organizations than whiteboard solutions as Miro? Read our blog post