Geplaatst op

Idee-jammen moeilijk?

Breng franchisenemers bijelkaar in een digitale jam-sessie! Remote en asynchroon.

Idee jammen

Als franchise-eigenaar is het belangrijk om constant naar nieuwe en innovatieve manieren te zoeken om je bedrijf te verbeteren. Een hulpmiddel dat daarbij kan helpen is een digitale ideeënbus, zoals die van Viima.

Met Viima kunnen je franchisenemers ideeën indienen en stemmen op verbeteringen of nieuwe producten/diensten, zonder dat je ze bijelkaar hoeft te roepen. Dit helpt niet alleen om een groter aantal betere ideeën te genereren. Het geeft je ook snel en goed inzicht in welke ideeën het meeste steun hebben van je franchisenemers.

Daarnaast heeft Viima functies zoals idee-categorisering en teamsamenwerking, wat het organiseren en bespreken van de ingediende ideeën gemakkelijker maakt. Zeker ook als de leden van het team dat de ideeën beoordeelt, zoals de franchise-adviesraad, op afstand is.

Al met al kan het gebruik van Viima als digitale ideeënbus je franchise-formule helpen om te putten uit de collectieve creativiteit en kennis van je franchisenemers. Ook de innovatie-adoptie zal door samen te werken aan nieuwe ideeën hoger liggen.

Wil je innoveren met je franchiseformule? Geef de digitale ideeënbus een kans!