Over mij

Expert franchiseformule

Jarenlang was ik eigenaar van een winkelbedrijf dat kopers tot trouwe klanten maakte door naast een marktconforme prijs de beste service te bieden. Gestart met een winkel op een moeilijk bereikbare plek in een kleine plaats, konden we mensen op zoek naar een nieuwe wasmachine of TV het best bereiken door de mond-tot-mond reclame van anderen.

Ook Retail is Marketing

Beste Service kwam zo in mijn DNA. Maar een efficiënte bedrijfsvoering en moderne marketingtechnieken maakten het mogelijk om succesvol te zijn en te blijven in een zeer competitieve markt. Zo richtte ik mij als één van de eersten op lokale online marketing (Google AdWords, Facebook)

Marketingbedrijf

Het geloof in sterke lokale marketing heeft me er toe gebracht om mij van traditionele winkelier te transformeren naar omnichannel retailer. Het doel om beter gevonden worden op Internet leidde me naar een Digitale Marketing opleiding en uiteindelijk bedrijfsmatige consultancy. In de periode 2008 – 2014 was ik naast Expert Leersum actief als zelfstandig Internet Marketeer voor diverse franchise formules en lokale bedrijven.

Service-marketingbedrijf

De intuïtieve aanpak van onze Beste Service vond ik een paar jaar geleden niet goed genoeg. Sluiten wij met onze bestaande service propositie nog wel aan bij de wensen van de klant? Luisteren andere aanbieders beter? Ik verdiepte me in wat ‘service’ is en leerde in mijn opleiding Service Excellence dat Customer Experience een heel gestructureerde aanpak kent. Lees mijn artikelen over de mondhoekjesmarketing van Coolblue als je daar meer over wilt weten. Je kunt mij ook als spreker daarover inhuren!

In mei 2019 heb ik mijn Expert winkel verkocht aan één van mijn medewerkers, die zich heeft weten te ontwikkelen van zaterdaghulp tot ondernemer. Daar ben ik trots op!

Kom in actie!

Nu richt ik mij full focus op retail-bedrijven die aan een geolied aankoopproces een geweldige klantbeleving willen toevoegen. Wil jij ook de Coolblue van jouw branche worden? Bel 06 20 75 33 20

Mijn uitgebreide profiel vind je op LinkedIn.com/in/marcboers/