Met Viima filter en kanaliseer je de ideeënstroom van je medewerkers

Bouw met ons en Viima een ideeënpijplijn die stroomt, hanteerbaar is en waarde blijft leveren!

Bespaar jezelf de tijd en moeite van het selecteren en afwijzen van ideeën. Laat alleen de waardevolle ideeën doorkomen.

“En weer taart! We gingen verbeteringen voor de klant bedenken door de kennis en ervaringen van collega’s samen te brengen, waardoor ik lekkerder ben gaan samenwerken en meer plezier in m’n werk heb”

Herken je dit?

Je hebt moeite met de kwantiteit en kwaliteit van de ideeën van je medewerkers. Te weinig? Teveel? Te ongericht?
Misschien hebben jij en je team ideeën genoeg om te verbeteren. Maar hoe krijg je die ideeën geïmplementeerd? En hoe zorg je dat de goede ideeën blijven komen?
Een digitale tool die dit alles gaat oplossen is er niet.

Viima software helpt

  1. Viima software helpt niet alleen bij het verzamelen van ideeën, maar juist ook bij het ontwikkelen, prioriteren en analyseren van ideeën
  2. Viima maakt het innovatieproces tot een spelletje dat business resultaten oplevert
  3. Viima is zo geinstalleerd en je kunt direct aan de slag 
  4. De flexibiliteit maakt Viima bijzonder aantrekkelijk voor kleinere bedrijven en individuele teams
  5. Viima is zeer concurrerend in prijsstelling
  6. Viima heeft hoge security

Waarom online?

Iedereen kan aanwezig zijn en aanvullen, het is onafhankelijk van locatie. We werken naar een pipeline van ideeën die individueel uitgewerkt kunnen worden. Dus, geen post-it sessies meer die alleen aan de muur goed hangen, maar waar verder niemand meer aan werken kan.

Waarom coaching?

De coach is eigenlijk een implementatie expert. Hij kent niet alleen de in en outs van de idea management tool. Hij kent ook de redenen waarom veel tools in ongebruik raken en weet hoe die te counteren. Met een goede opzet en introductie bij het team. En blijvende ondersteuning.

Viima Partner

Marc Boers is gecertificeerd Silver Viima Partner voor Nederland. Hoewel Viima een self service platform is en werken met Viima als vanzelf gaat, kan hulp nodig zijn. Want hoe start je het beste? Hoe houd je het team langdurig enthousiast? Marc Boers is als innovatie coach gespecialiseerd in verbeteren tot een dagelijkse gewoonte maken binnen jouw organisatie.

Reviews

Wil je aan de hand van gebruikerservaringen beoordelen of de belofte die Viima doet ook bewaarheid wordt. Hier vind je die:
https://www.capterra.nl/software/144463/viima
https://www.g2.com/products/viima/reviews