Hoe help ik mijn franchisenemers bij het vinden van personeel?

Lokale vestigingen staan voor een uitdaging: het vinden van goed personeel. Een vacature-advertentie is vaak niet voldoende om de beste kandidaten te vinden. Succesvolle franchiseformules starten het kennismakingsproces daarom veel eerder. Met employer branding. En dat kan nu ook gemakkelijk op lokaal niveau.

Nijpend probleem

Zodra er een vacature ontstaat heeft de vestiging helemaal een nijpend probleem en daarom gaan ze vaak zelf aan de slag. Juist bij haast gaat het dan mis. Op social media of ze creëren even snel een raamposter. Lekker ondernemend, maar wat betekent dat voor je merk?

Onze oplossing

Online marketingbureau Saleswizard maakt al voor € 825,- een online stijlgids voor je en ontwerpt op basis daarvan meerdere templates waarmee jouw vestigingen direct aan de slag kunnen.

Makkelijk lokaal aanpasbaar

Vaak is een kleine aanpassing als het noemen van de locatie van de vestiging al voldoende om de franchisenemer de branded content te laten gebruiken. 

De juiste foto’s

In de beeldbank vinden ze kwaliteitsfoto’s van werknemers met toestemming, die ze in hun uitingen kunnen gebruiken. Jij houdt grip op het merk door een autorisatie workflow.

Ik geef hulp bij het maken van content door inspiratie, how to’s en ideeën te delen.