Jouw lokale vestigingen marketing-actief èn binnen de kaders van het merk?

Versterk de lokale marketing binnen jouw franchise

Eenvoudiger te Managen en Meer Resultaat

Bespaar tijd, word beter zichtbaar op Social Media en kom hoger op Google! 
Met de juiste tools en aanpak speel je beter in op Google en maak je jouw franchiseondernemers de held van hun werkgebied. 

Hoe? Met tools en templates

Als franchiseondernemer binnen de Expert formule was ik gedreven om efficiënter en effectiever mijn markt te bewerken. Nu werk ik samen met bedrijven die jouw franchiseondernemers in staat stellen lokaal beter marketing te doen.
Samen zorgen we voor een professionaliseringsslag die jouw franchise laat groeien!

Voorbeeld 1 Templates voor Social Media

 Saleswizard maakt een digitale stijlgids voor je en ze ontwerpen meerdere sjablonen (templates) waarmee jouw vestigingen als lokale marketeers gemakkelijk ‘merkvast’ berichten kunnen plaatsen op Social Media. In de beeldbank vinden ze kwaliteitsfoto’s van werknemers met toestemming, die ze in hun uitingen kunnen gebruiken. Jij houdt desgewenst grip op het merk door een autorisatie workflow. Ik begeleid de implementatie en ik geef hulp bij het maken van content door inspiratie, how to’s en ideeën te delen.  Bekijk het aanlokkelijke aanbod.

Voorbeeld 2 Multi-tenant WordPress websites

Wildcloud maakt met de revolutionaire Multi-tenant oplossing het managen van meerdere lokale WordPress sites super simpel en jouw vestigingen zullen hoger scoren op Google. Als franchisegever bespaar jij veel tijd en geld èn geef je meer vrijheid aan jouw vestigingen. Zo kunnen ze meer verkoopkansen pakken door in te spelen op hun lokale markt. En de groei van jouw franchiseformule vang je gemakkelijk op, want het  toevoegen van nieuwe lokale websites is óók eenvoudig!  Ik begeleid de implementatie. Lees: Individualized web presence meets centralized management

Centrale marketing integratie

Ik werk graag samen met het hoofdkantoor/de franchisegever aan de integratie van lokale marketinginspanningen binnen de centrale marketingstrategie. Ik begeleid daarbij het ontwikkelen van richtlijnen, processen en activatieprogramma’s voor een optimaal gebruik van marketing materialen door de vestigingen.

Workshops 

Ook begeleid ik graag bij het opzetten van een workshop voor jouw franchisenemers: “Hoe maak ik handig gebruik van de templates die het hoofdkantoor maakte?” of “Hoe kom ik aan lokale content voor op mijn lokale websitepagina?”. Of ik help ik bij het opzetten van jullie ‘promotie-winkel’, waar de lokale vestigingen de templates en allerhande merkmateriaal kunnen vinden.

Interesse?

Bel nu 06 20 75 33 20! Let’s rock!